tisdag 20 september 2011

Västerås - LHC

1:a perioden

Siffrorna skrevs 2-1 till VIK. Båda VIKs mål är i pp och skott utifrån. LHC mål görs av Öhman, ett fint mål då han vandrar in påpassligt mellan VIK spelarna i pp. Assist Cruz. Första perioden kändes ganska avslagen, mer energi i andra hoppas vi på!

2:a perioden

Efter andra perioden förblev siffrorna 2-1 till Västerås. LHC spelar ett ganska hafsigt spel och tar alldeles för många utvisningar. Något positivt från andra perioden är boxplay spelet. Med tanke på alla utvisningar får vi vara glada att vi inte tappade någon mer bakåt.

3:e perioden

Vi höjer oss lite i tredje perioden. Västerås gör mål i början, efter det försöker vi forcera framåt, men vi kommer inte riktigt till. Vi gör ändå 3-2 med ungefär en och en helv min kvar. Målet gjordes av Fornell ass jigge och bobbo. Efter målet plockar vi ut målvakten och tar in en extra utespelare. Vi lyckades tyvärr inte få in en kvittering och matchen slutar 3-2 till VIK.

Vi tar för många utvisningar matchen igenom och då är det svårt att få ordentligt tryck på motståndarna. Matchen i allmänt kändes lite ljummen utan något riktigt go. Nu får det bli nya tag i Skåne till helgen!