söndag 18 september 2011

LHC - HV71

Idag följer vi LHC's tredje seriematch mot HV71 live.
LHC som igår föll med 4-5 mot Frölunda, får se om vi kan kämpa oss idag mot ett bra HV71.
Nämnbart är att vi har en gästbloggare idag, det är Jesper Bärgård som styr bloggen.

1a Perioden.

* Då är vi igång!
* 01.29 så får Markus Modigs pucken och prickskjuter in 1-0, assist från Jigmalm och J. Pettersson!
* 03. 20 HV71 är nära på kvittera men träffar stolpen.
* 05.32 åker Nermark ut för hooking men LHC reder ut det underläget
* 08.06 Direkt efter underläget skickar Anton Karlsson in en puck från blå som letar sig in. 2-0!!
* 09.39 Fish utökar ledningen till 3-0 , i samma skede byter HV71 målvakt.
* 10.15 PP nu, Bobbo Öhman Fish Nermark Broberg inne för Cluben
* 11.17 Resulterar i utvisning på Fish.. Spel 4-4
*14.22 HV71 kvitterar. Verkar som dom har vaknat till liv efter en start som LHC totalt kört över sin motståndare.

En riktigt bra start på perioden där vi helt enkelt kör över motståndaren. Vi får även ett tidigt mål av Modigs som inte gör det hela sämre.
Period 1 slut.

Period 2

* 1.03 HV71 börjar starkt, bra räddning av Högberg
* 2.38 Venturi drar på sig en hooking
* 4.26 Reducerar HV71 till 3-2
* 7.51 Utökar LHC sin ledning med 4-2 genom Joachim Nermark, bra anfall hela vägen! Bra fart på Marcus Fornell som skapar anfallet.
* 8.49 reducerar återigen HV71, denna gång genom Jonathan Thollander. 4-3
* 13.12 Forslind ut för Hooking
* 13.26 Kvitterar HV71 till 4-4. Målskytt Pontus Netterberg
* 16.22 Åker Venturi ut för Holding
* 18.35 Bra boxplay, spel 5-5

En period där vi ger bort för mycket puckar.
Perioden slutar 1-3 till bortalaget. Spännande sista period där utgångsläget är 4-4.