lördag 25 augusti 2012

Surt sa räven

Ni som följde den ryska online rapporteringen måste riskerat hjärtattack, med tanke hur spännande det var! Vi börjar med två riktigt dåliga perioder och amerikanarna får ta tag i taktpinnen samt ledning med tre mål. I följande period är jag så fruktansvärt stolt över hur laget agerar. Istället för att ge upp matchen när vi ligger under med 0-3 går vi in och öser på med det svenska stålet och vänder på steken till ledning 4-3! Olyckligtvis får Waterloo in en kvittering med ynka en sekund kvar. Matchen går således till förlängning och straffar. I straffläggningen är det lika rafflande, tyvärr med negativ utgång för oss.

Nu blir det alltså match om bronspengen imorgon mot Dinamo Shinnik, där vi är ruggigt revansch sugna! Som man säger: Det är bara bryta ihop och komma igen!