torsdag 9 augusti 2012

Förlust trots bra kämparinsats

Ny vecka och nya matcher. Idag stod Djurgården för motståndet. En väldigt liten men stark trupp åkte upp till Hovet. Vi var endast tre kedjor. Tre Vita Hästen-killar var inlånade då vi hade det skralt med spelare och de kämpade på riktigt bra under hela matchen.

En bra match från oss med ledning 1-0 enda in i tredje perioden. Tyvärr får DIF in ett par snabba puckar i slutet och siffrorna skrevs 4-1 i Djurgårdsfavör. Som helhet en klart godkänd match då alla kämpade hårt, däremot tungt resultatmässigt.

Frustrationen var överhängande i bussen hem då de mobila OS-sändningarna strulade precis när 200 meters finalen skulle avgöras. Vi fick nöja oss med den gamla hederliga radion istället. Calle Dahlström var riktigt het både innan och under matchen. Han lyckades sätta in en rejäl tackling redan under uppvärmningen och under matchen fick han till en riktig solorajd och lyckades snurra upp Djurgårdsförsvaret rejält.

Imorgon blir det nya tag då AIK står för motståndet. Det ska även bli spännande att se vad Calle har för ess i rockärmen till den matchen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar