onsdag 10 oktober 2012

Dålig match men bra moral!

Först och främst hej igen! Oj en riktigt konstig match idag. Vi börjar matchen riktigt dåligt men lyckas ändå ha likaställning i periodpausen. Andra perioden börjar ungefär som den första och även om vi bättrar spelet något andra halvan av perioden lyckas SSK göra två mål. Tredje börjar tyvärr med ett Södertälje mål tidigt och publiken och SSK hade nog räknat hem en trepoängare. MEN då kommer den numera patenterade LHC-J20 vändningen. 4-1 till 4-4 på en period och sedan kammar vi hem det på straffar.

Värt att tänka på:
1. Jag brukar sällan klaga på domare, men idag tycker jag han var lite väl partisk...
2. Vår egen lilla tjeck gör två mål + en riktig delikatess-straff.
3. Tårtkonsumtionen minskar markant under 4:e kvartalet av året. Under våren är det tårta varannan dag men på hösten är det skralt.