lördag 28 januari 2012

Vändning i slutet bäddade för 3 poäng!

En otroligt jämn tillställning mot AIK idag. Vi tog lärdom från Brynäsmatchen och öppnade matchen på ett betydligt bättre sätt. Rättvist tar vi ledningen genom Nermark och vi jobbar hårdare än AIK i första perioden. I andra lyfter AIK sitt spel och det blir spelmässigt jämnare. AIK får olyckligtvis in två snabba puckar och de har en 2-1 ledning inför tredje. Precis i slutsekunden gör vi 2-2 men målet döms bort pga tiden tagit slut.

Vi pressar AIK hårt i tredje och får också utdelning genom mål av Jigmalm och Ottosson. Den sistnämnde lyckas måla liggande. Med någon minut kvar av matchen får vi en utvisning och AIK tar ut målvakten och spelar 6-4. Vi sliter och lyckas reda ut stormen. 3 goa pinnar inkasserade!

Tråkigt att Ottosson som vanligt ska vara värst och gå över gränsen i firandet ;)