söndag 30 oktober 2011

Modigs avgjorde på straffar

Det var en jämn tillställning mot Västerås idag. Det var en dag där inte allt fungerade hundra procent, men vi visar styrka att vinna matchen med hjälp av ett stabilt grundspel. LHC inledde målskyttet genom mål av Nordén i första perioden. Efter en andra period som vi förlorar med 0-1 gör Modigs mål i tredje genom att Bobbo skjuter från blå och pucken träffar Modigs skridsko och går in. Tyvärr lyckas VIK kvittera med en minut kvar av matchen. En mållös förlängning leder till straffar där Modigs frälser med två mål.

-Jag gillar läget att kunna avgöra och straffar passar mig ganska bra, säger matchvinnaren Markus Modigs efter matchen.

Det är skönt att avsluta med vinst innan uppehållet. Nu väntar matchvila i två helger framöver.